POSTAT I » Allmänt

» Take me home

 

Just nu, i detta ögonblick vill jag vara hemma i dessa bilder bara för att vara.

Jag tvekar mellan om jag ska hem en helg innan lovet börjar, eller vänta till lovet. Pappa har äntligen skaffat en fyrhjuling och jag vill köra den som fan. :)

Hur ska jag göra, tycker ni?

POSTAT I » Allmänt

» Out and PartyI'm out now. See ya tomorrow. <3

POSTAT I » Mina bilder

» Den där Svullo

 

Bild1: Midsommarsafton - Bild2: Idag.

För en timme sen åkte Svullo hem till sin matte och husse, det har varit mysigt med honom. :) Idag fick jag ta med honom till stan, med Åsa för att handla lite på systemet och sedan promenerade vi hela vägen till M's lägenhet i norr för att mata och rensa åt katterna innan jag begav mig hemåt. :)

I kväll blir det att gå ut och fira en nybliven 20 åring någonstans i Rosta. Bye For You!

POSTAT I » Mina bilder

» Svullo på besök <3Nu har herren Svullo kommit för att sova över! Jag passar honom till imorgon. Mysmysigt :D

POSTAT I » Allmänt

» Nikony är tillbaka

Nikony är tillbaka hos sin ägare och myser. ;)Dagen gick ut på att vara med M. Middagen skedde på Coco Thai och käket blev lite missförstånd men det gjorde inget eftersom det smakade bra.:) Sedan var man hemma hos henne under hela kvällen och mös med kissemissar. Under helgen skall jag ta och passa totalt sju katter + en hund. Mysigt! :D Imorgon blir det ingen fest, jag har verklgen ingen lust så jag lär vara hemma med hunden + bara mysa. :)

Nyss ställde Joey en fråga till mig, som jag ska ställa till er också.

Vilket ord är det?

*Det har 9st bokstäver

*Det är mäktigare än gud

*Det är mer ondskefullt än djävulen

*Fattiga har det

*Rika människor behöver det

*Om du äter det dör du


Vad är det för något?


PS. Kommer det mer än 5 kommenterar, talar jag om svaret om ingen har lyckats. DS

POSTAT I » Mina bilder

» Det droppar silverBeskärad bild från samma bild under inlägget här.

När man beskär en bild med en bra upplösning, så blir det lika bra som en vanlig eller x10 zoom. Det är det man kan älska när man inte har skaffat en telezoom än eller nått så. Jag gillar dessa små droppar...

God natt.

POSTAT I » Allmänt

» Babbel Babbel


En bild i ett inlägg är ett måste så valde jag denna.

I morse var jag så stressad när jag insåg att jag försov mig med halvtimme och det gjorde att jag bara hade tio minuter på mig att fixa mig + gå till bussen. Jag hann med bussen, men dock med en väldigt tom mage som kurrade väldigt mycket under resan. När jag väl kom till skolan, då kom den mest hatade nyheten lärarna kan komma med - att läraren var hemma och hade sjukanmält sig. Ah, okej - vad fan ska man göra i fyra timmar framåt då? Jag pallade inte åka hem, för om jag gör det så hade jag inte pallat åka tillbaka. Så jag fick pallra mig till min mentors kontor för at be att få göra någonting, ett stort leende på läppar var det första jag fick för jag gick till skolan. Det blev att jag fick fota lite närbilder på det juliga, alltid något kul. :) Sedan var det naturkunskap, ey, inte så farligt som jag trott att jag hade missat sååå mycket. Jag hade tur och behöver bara skriva några essäer och bli av med kursen innan jullovet kommer. När klockslaget slog 14.40 så var det slut för dagen och Julia erbjöd sig att skjutsa mig hem så tackade jag ja. Fem minuter senare var man hemma, och det har jag varit tills nu.

Under timmarna härhemma har jag lyckats få köttbitarna misslyckade, få cafe de paris-såsen på min tröja och middagen blev skit så var det bara att klicka hem mat från onlinepizza. Efter käket, surfade jag på datorn med stängda ögon. Jag somnade. Efter en stund vaknade jag och tvingade mig själv att hålla mig vaken, och det lyckades jag. Så strax: Hoppa i sängen och somna till.

Jag kan berätta att gårdagens natt gav mig en jättekonstig dröm. Snuskig var den! Min lägenhet här i Baronbackarna, var tvåvåningars lägenhet men en enkel sådan och jag fick ovälkomna gäster som våldgästade och gick till övervåningen för att börja ha sex. Och det var olagligt i drömmen, jag kunde bli gripen för att jag inte gjorde någonting och jag blev nästan knullad av dessa ovälkomna gäster och synd at jag inte minns deras ansikten. Vissa ögonblick var jag på ett annat ställe som inte existerar, det var som en sagovärld och Jiin var med i. Hon hade ett sockersött hus i rundform och det var typ en by, med rundformade hus i cirkel och i mitten är det ett djupt vattenfall, faller man i den så kan man inte ta sig tillbaka upp men det fanns en gullig bro över den. De ovälkomna gäster var med i också, de var efterlysta i byn och var överallt med sina godis-cyklar. Helt konstig dröm, kan jag verkligen påstå. :)

Nu saknar jag min kära Nikony. Den tar jag med hem så att det börjar hagla med nya bilder i bloggen. Nikony är och blir vårdad av en lånare i Norr just nu, så imorgon! ;)

Ursäkta för en massa babbel, men går det till när man saknar sin Nikony. Pussilipuss.

POSTAT I » Mina bilder

» "Matty Was Here"

 

Titta vad jag fann i en av skoans toaletter. Är det möjligt att det är den där matty.blogg.se? ;)

POSTAT I » Mina bilder

» Titta.Filmad via min mobil med superlåga megapixes så därför är det dålig upplösning, men struntsamma.


För att vara ärlig så är hon skön. Ibland för skön.

POSTAT I » Allmänt

» Engelska, engelska, åter engelska... i 90%, typ.

Dagen började ovanligt tidigt för min del jag blev skiträdd ör min egen miniväckarklocka men den gjorde mig pigg så jag klev upp och softade något stenhårt med lite laktosfri yoghurt med persika/aprikos/hallon smak smakade perfekt. Sedan blev det skolan. Idag kan man säga att det handlade 90% om engelska och resten matematik eftersom jag hade engelska före matematik, som skedde före nationellt prov i engelska A. Jag var en hopplös skit då jag tvekade fram och tillbaka mellan två rubriker som handlade om filmer, men till slut fixade jag det på två och halv sidor som bör ge mer än godkänd.

Sedan bar det iväg hem och jag softade stenhårt tills nu. Morgondagen tvingar mig att låta miniväckarklockan skrämma mig igen vid halv sju. Det blir bra det, så länge miniväckarklockan eller min sömn-djuphet inte sviker mig.
 
Pussilipuss. 

POSTAT I » Photoshop

» Let Old Time Talk2007.

POSTAT I » Bilder - Natur

» I detta ögonblick fryser en vattendroppe till is
Godnatt, gott folk.

POSTAT I » Allmänt

» Snow, snow and snooow

SNÖ SNÖ SNÖ SNÖ SNÖ SNÖ SNÖ SNÖ SNÖ SNÖ SNÖ SNÖ SNÖ SNÖ SNÖ SNÖ SNÖ SNÖ SNÖ SNÖ SNÖ SNÖ SNÖ SNÖ SNÖ SNÖ SNÖ SNÖ SNÖ SNÖ SNÖ SNÖ SNÖ SNÖ SNÖ SNÖ SNÖ SNÖ SNÖ SNÖ SNÖ SNÖ SNÖ SNÖ SNÖ SNÖ SNÖ SNÖ SNÖ SNÖ SNÖ SNÖ SNÖ SNÖ SNÖ SNÖ SNÖ <3

När snöflingorna har kommit och tagit över Sveriges mark, och låta huden bli bemött av dessa flingona och man vill bara fota. Jag får nog ta och fota lite till helgen. Bara om snö på marken blir tillräckligt då, för då vill jag ha en snödrottning som gärna leker framför kameran. Vem vill vara det isåfall? ;)

Puss!

POSTAT I » Allmänt

» Snow is falling

Det snöar, ser jag. Hemma i Björnäs är det ett rent snö kaos där, ett riktigt kaos att ett träd föll i husets tak. Mina föräldrar skulle ha kommit hit idag med mina pälsklingar, men blev inte av på grund av detta kaos. Men när det väl snöar, kan det vara mysigt ändå. :)

Om en timme ska jag gå på ett möte i skolan och diskuterar om saker och ting. Det ska bli o få överstökat med allt och så. Jag ska även ta med mig Jason och eventuellt hans vänner dit, (inte till mötet, utan till själva skolan) så lärarna därborta lär hoppa till och utbrister "välkomna tillbaka!" på deras töntiga tantiga sätt. Bara jag slipper gå dit ensam och få ont i magen. Nu måste jag stänga ner skärmenoch börja med luggproblemet eftersom luggen står rakt upp i vädret så...  Och jag har bara 20 minuter på mig. Som tur är det bara luggen som ska fixas + allt annat är klart.

Så... plattång nästa. Ha en mysig dag i det snöiga.

POSTAT I » Allmänt

» Bloggtorka för tillfälletMitt huvud är rejäl raderad för tillfälligt. Jag har bara inte orkat skriva något speciellt, men förr eller senar kommer det tillbaka. Jag bidrar med en bild från hösten 07 då jag körde med hårförlängning. Ett bra tag sen, det.

Godnatt.

POSTAT I » Allmänt

» Godnatt.

Det jag skrev igår morgon efter att ha festat, höll aldrig. Jag beslöt att sova i bara 30 minuter, men 30 minuter blev fyra timmar. Det blev alltså ingen skola för min del.

När mörkret började falla, gick jag ut till busshållplatsen och väntade på 3 gäster. En av dom var Jason. :D De kom och Jason, han var inte ett dugg sämre på svenskt teckenspråk eller nått. Han kunde fortfarande allt lika bra. :) Det var bara att välkomna dem och gav dem deras sovplatser. En av dom sov nästan på en gång pga jetlag och dylikt + vi tre drog till stan en stund. Sedan valde de att sova vid tiotiden, så la jag mig i mitt sovrum med laptopen för att glutta lite på filmer och så. Filmen Step Brother är något jag gärna rekommenderar er. :)

Nu ska jag nog ta och sova, och se vad morgondagen har att erbjuda.

POSTAT I » Allmänt

» 04.30 efter krogen

Jag är vaken efter en hel kväll på krogen och det tänker jag vara tills öppet hus på skolan börjar. x) Låt oss få se om jag ens kommer dit efter två månaders skola-frihet, haha. :D Och fråga mig inte om skola-frihet, tack. :D

Puss på er.

POSTAT I » Allmänt

» Ett paradis, den vackraste


Bilden kommer från google.se

Jag vet vart min drömresa går till, till världens vackraste paradis. Maldiverna. Utan tvekan.

Vill ni glo på bilder så klicka här.

POSTAT I » Mina bilder

» Stilla vattendropparNä, nu ska jag klä på mig och sticka till stan.

POSTAT I » Mina bilder

» Pearls of waterMin senaste bild. :)

POSTAT I » Photoshop

» Mini Cuore Says


Bilden är över ett år gammal, därför har den en lite dålig upplösnng. ;)
Och nu har jag uppdaterat 7 inläggen på 12 timmar. Nu räcker det. Just därför, god natt!

POSTAT I » Bildlekar

» Fundera?Ni ska gissa fram vad det blir för svar däruppe.

POSTAT I » Mina bilder

» Malin & Emil tycker om slemmiga varelser

Under midsommaren 2008 hittade någon (minns inte vem) en groda så Malin tog emot den och gullade med den. Sedan ville Emil ta hand om den ett tag då började Malin låtsasgråta. Undra varför...

För min del skrek jag och sprang iväg.

POSTAT I » Allmänt

» If you can destroy my wings, destroy my wordsJag + mönstret = sant? Jag har aldrig tidigare ägt något i detta mönster och även den fick följa med hem idag bara för den var så söt. ;) Bilden är dock lite suddig, men orka bry mig.

Jag har en fråga till er som var och en av er ska svara på: Vem är jag för dig?

POSTAT I » Photoshop

» Maybelline


Bara för att jag är uttråkad och trött nu så lekte jag lite med denna som fick följa med hem idag. Fast det fanns mycket mer som fick följa med hem...

Nåväl, nu funderar jag på att ta ett tupplur eller städa hela lägenheten med mitt favoritmedel, klorin. <3

POSTAT I » Mina bilder

» Nattens uppgift är slutförd.


Nu har jag förnyat en liten del av mitt hår. All I can say is... Comeback.

POSTAT I » Photoshop

» Genväg till min själ... Eller?Det sägs att ögonen är en genväg till själen, kan ni då se min själ i mitt öga ovanför?

POSTAT I » Allmänt

» Den där nya zeeländaren, Jason

I helgen återvänder Jason till Sverige. :D Gissa om jag har saknat honom larvigt mycket! Med honom har man upplevt massor med under tiden han var här. Jag var en typ som egentligen inte diggar att träffa folk från världen utanför Sverige, men just han var ett undantag, vår vänskap liksom bara flöt på och allt. :D Han gjorde även det lätt för mig med skolan, att jag kom nästan varje dag till skolan när han gick i min klass... :) Snart så jävlar, hehe :D


Bild: Jason.

See ya soon, JasonBason!

POSTAT I » Allmänt

» Äntligen kan jag säga godnatt, och godmorgon för er.

I ett bra, väldigt bra tag försökte jag fixa ihop bilden i sidan som ska koppla ihop med headern men det blev bara så fel. Efter, som sagt, väldigt bra tag fattade jag fan vad jag borde ha gjort. Så fixade man det på ett klick, att det ens kan gå till ibland. Kunde man inte ha fått superhjärna på köpet via födelsen? Att bloggdesign kan vara en superbra bov på att tjuva några timmar av mitt liv... Men det är värt det. Nåväl, vad tycks? Bättre eller sämre? ;)

Förresten, god morgon! :D

POSTAT I » Bilder - Natur

» Lend Me Your WingsKom och hjälp mig flyga
Låna mig dina vingar
bloglovinEmelie "Emy" Karlsson
21 år, från Östhammar


"Jag gör det som får mig att le, för då försvinner regnet. Det här är mitt liv i bilder och ord. :)"
- Design By MiniCuore -