POSTAT I » Mina bilder

» Blue EyesNu blir det äntligen sängen med den där riktiga sömnen.

Godnatt och vi ses ikväll.

POSTAT I » Allmänt

» En film + svullna ögon på köpet

Jag låg och tittade på filmen Marley and Me, gissa om jag bölade och snorade stenhårt mot slutet! Jag avskyr sånt slut, men ändå älskar jag såna filmer som lyckas få mig att gråta floder. Just nu är mina ögon svullna bara för en film som inte händer på riktigt...

En känslig djurälskare hä
r.

POSTAT I » Allmänt

» Slö & Sliten

Nu är jag sliten och alldeles för slö att hela kroppen pirrar. Jag drog vid halv nio och kom inte förrän för halv timme sen efter den sista lektionen, IV-valet. Det var rätt kul och även på idrott, som jag skiter alltid i men denna gång var det dans så jag kunde dansa i jeans och soft tröja tillsammans med Jäderlund, som ni ser videon nedanför.Lite galet, ja... Och den är tyvärr tagen med mobilen, därför denna dåliga kvalite. ;) Annars är jag fortfarande sömnlös sen igår eftermiddag. Jag tänker softa stenhårt ikväll med filmer framför mig och så... Och försöka hålla mig vaken till midnatt eller något så. Puss.

POSTAT I » Mina dikter

» Att få livet skrivet

Ofta sitter man i soffan
Det är då man tänker på livet
I röran
Eller i ordning
Men jag vet

Att det är ingenting
Jag kan få skrivet

POSTAT I » Allmänt

» En nyfödd morgon

Jag kan se genom fönstret hur världen ljusnar till för fullt. Himlen tonar från rosa till ljusblått, ovanför en släckt gatulampa.

Det var för en timme sen jag insåg att det var ingen ide att gå och lägga mig, för jag fick veta att man skulle vara på Roxy och se på Die Welle med skolan vid 08.45. Så går det till när man har missat lite info när man har legat och varit sjuk i en vecka, det. Samtidigt är det ju bra, för då kan jag vända tillbaka på dygnet. ;)


Alanya's solnedgång.

Jag har annars pysslat lite med små detaljer i bloggen, mest inne i kommentarfältet och där har jag nästan lämnat en massa pussar till er. ;) Men annars ska jag nog bara ta det lugnt med frukosten och dylikt innan jag går ut i den nyfödda morgonen mot bussen...

Ha en mysig dag, sötnosar.

POSTAT I » Allmänt

» HemlängtanPå fredag börjar påsklovet. Jag har hemlängtan nu... :) Jag saknar känslan av att vara hemma, få andas in den friska luften, lugnet, få sova ut kroppen och allt annat! Jag hoppas få en tid med pappa ut någonstans för att fota, om han inte jobbar hela veckan. Mina feta kissemissar får bo hos tant Joey och Mao + umgås med deras Holly + Daisy. Hoppas att det funkar bra hos dom, och snacka om hur mycket jag kommer att sakna dom. Alldeles sönder-hårt. ;)

Nu måste jag återvända till MSN, Malin väntar på att få spela Patiensduell. ;)

POSTAT I » Allmänt

» Bloggpyssel

Nu har man pysslat lite med bloggen som ni ser. Jag la även in sidövergångar, vilket jag har velat länge och ikväll lyckades jag fan hitta den rätta htmlkoden. Det syns när man klickar sig fram eller när man klickar sig in i denna blogg. Bloggen är enkel, ja men en vacker dag kommer det att bli mycket mer än så. Det som krävs är lärdom. :)Jag kan lova er att dagen då vinertiden ändrades till sommartid, har vänt på mitt dygn. Även om det bara blev en timme fram. Usch, snart får man vända tillbaka på dygnet igen, det du. Jag har annars bara varit hemma, städat och myst för det mesta. Imorgon blir det skolan, efter att ha varit sjuk en hel vecka. Halsont är i allafall borta, och förkylden är nästan borta. Hosta kommer och går, det brukar ju det göra. Nåväl, nu ska jag vara social för engångs skull på MSN då jag var helt inne i html-världen förut. ;)

Puss!

POSTAT I » Youtube by MiniCuore

» Klippet del IIIHär har ni klippet del lll ;)

POSTAT I » Bilder - Djur

» Fat CatBara för att den ser rolig ut. Så fet med små framtassar x)

POSTAT I » Bilder

» 27 Mars

 

Bilder: Malin Östman.

Varför måste jag förvandla till en kines varje gång jag fnissar hårt?

POSTAT I » Bilder - Djur

» Hjärtat FloraDet är väldigt sällan man lyckas få bra "närbild" på hjärtat Flora. :)

POSTAT I » Allmänt

» Orange Power

 

Ja, det ni. Jag var egentligen tveksam att bleka slingorna eftersom jag inte alls vill förstöra mitt hår som det är nu men om jag bara väljer slingor försiktigt så går det fint. Självklart blev det orange, med tanke på att jag hade mörkbrunt innan. Imorgon blir det ytterligare en paket MED hätta så någon får sitta o pyssla o slinga mitt hår imorgon (eller jag menar idag). Dock tyckte Malin att färgen var tuff, kanske den var men det finns fortfarande det mörka kvar som jag vill ha bort. :)

Nu blir det film och därefter sängen.

Godnatt, Sverige.

POSTAT I » Minnen

» The one I once was


Den jag en gång var.

På bilden hade jag bara hunnit vara 18 i några månader, hade spetslugg, kolsvart hår, mouchepiercing + glasögon hela dagarna. Jag minns att jag trivdes så. Dock var spetsluggen lite jobbig. Men det är en stil jag inte vill återvända till, det räcker med att le åt dessa goda minnen.

Idag skall jag göra en liten förändring. Jag vet inte om det kommer att bli bra, men vi får väl hoppas... Puss på er ;)

POSTAT I » Allmänt

» Sjukling dag 4

Jag är okej. Sömnen är kass och hostan tar nästan över mitt liv, men döden är långt ifrån mig som tur är. ;) Halsont är lite mindre idag, men jag njuter i allafall att vara sjuk för man ska vara det någon gång. Just nu spelar jag Patiensduell mot M, och jag brukar inte kunna klara av vara snabb men det verkar funka bra för min lilla tröga hjärna. :)

Puss!

POSTAT I » Allmänt

» Åt helvete med halsont

Varför måste det vara mer ont på kvällar/nätter i halsen än på dagen? Jag vill hellre ha tvärtom, för då kan man ju somna gott för helvete. Det gör ju mer ont när man hostar och gäspar, eller bara dricka vatten. Som rubriken säger, åt helvete med halsont. Nu ska jag ta en liten promenad runt hörnet mot sängen och kämpar mot smärtan.

Förr eller senare vinner jag över den.

POSTAT I » Youtube by MiniCuore

» Enjoy ;)

POSTAT I » Allmänt

» Videon

Alla filmer som togs från festen i fredags, skall redigeras och klippas snart. Den bör vara i denna blogg någon gång ikväll! Var redo. ;)

Särskilt du, Tarik.

POSTAT I » Allmänt

» "Polis-rapport"

Jag satt här och skulle precis börja äta, då fick jag syn på tre poliser precis utanför mitt fönster i vardagsrummet. De bestod av 2 kvinnor och 1 man, och de stod i tunneln i väntan på någon. De gick fram och tillbaka. Vilket gjorde så att jag fastnade och valde att spionera på dem. :)

19:35 - Jag upptäcker polisen utanför.
19.37 - Det verkar som de väntar på någon.
19.38 - De väntar fortfarande i detta snö oväder.
19.39 - Jag tänker att jag hoppas de inte ser att jag spionerar.
19.40 - De går fram och tillbaka, för att kolla fönstret hos den de söker.
19.44 - Securitas kommer och stannar. Väktaren går och hälsar på poliserna.
19.45 - De diskuterar och två av dom går iväg till målet, och två stannar kvar i tunneln.
19.46 - De två som stod i tunneln, gick iväg till dom andra.
19.51 - Securitas kommer ut och sätter sig i bilen, och sätter på motorn för att börja prata i radion.
19.54 - Securitas pratar fortfarande i radion.
19.56 - Securitas åker iväg. Polisen är fortfarande kvar hos någon därborta.¨
20.28 - Polisen är fortfarande kvar där de är.
20.49 - En till polisbil kom, och ur den klev 2 polismän med en snubbe i grön jacka och går iväg mot lägenheten där poliserna befann sig i.
20.57 - Alla fem poliser kommer ut, de står i tunneln och pratar sedan går de åt varsin bil och åker iväg.

Jag är inte nöjd med händelsen. Hade velat se skott, slagsmål eller något så. Men annars är rapporten slutförd. ;)

POSTAT I » Mina bilder

» This is my world

POSTAT I » Mina bilder

» Påsklilja

 

En av dom första bilder jag tog för snart ett år sen. :)
Det skriker vår, och jag är säker på att snön kommer + går tills slutet av april.

POSTAT I » Allmänt

» Halsen jävlasJag kom hem väldigt sent inatt, eller snarare imorse från Joey efter att ha spelat Mario Party via Wii, i fem timmar innan vi lyckades vinna. :) När jag väl la mig, så kunde jag verkligen inte somna. Halsen jävlades med mig. Näsan kändes helt tydligen att jag skulle bli förkyld inom kort, och jag börjar bli täppt i näsan. Hostan sitter i, och halsen gör så ont när jag gäspar, skrattar eller sväljer. Men jag överlever. :) Men jag är annars stämplad för sjuk.

Så idag blir det att bara vara hemma och tar det lugnt tillsammans med mina kissemissar...

POSTAT I » Allmänt

» Ur Wackness

  
"Jag ser däremot alla medgångar, men du ser alla motgångar."
 

POSTAT I » Mina bilder

» Me and Spero<3

POSTAT I » Mina bilder

» A old picture


En gammal bild.

POSTAT I » Allmänt

» Utmanad av Druzman

Jag blev tydligen utmanad av Druzman.

Regler: Bloggaren skriver 8 fakta/vanor om sig själv. Den som blir utmanad skriver ett eget blogginlägg om sina 8 fakta/vanor. I slutet av inlägget skriver du 8 personer som du utmanar.

8 sanningar & ovanor om mig:

1. Jag är höjdrädd.
2. Avskyr att gråta inför någon. Det kallas "skam".
3. Är blyg, ändå älskar jag starka färger då ska folk kunna se att jag finns.
4. Vill ha en hund.
5. Heter Martina i mellannamnet.
6. Boknörd på somrarna.
7. Älskar att se det sjuka/blodiga i thriller/skräckfilmer.
8. Lider av en sorts av rädsla för folk, blivit diagnoserad med socialfobi + depression.

Det kände ni väl till redan? :) och jag utmanar bara er som vill.

POSTAT I » Allmänt

» Good Sunny Day

Jag vaknade vid halv elva med en snorig hals, och är väldigt hes. Antar att hosta är på väg och jag insjuknar. Det är nog dags för mig att bli sjuk, kanske. Mitt högra långfinger gör så jävligt ont. Svullet, oböjligt och allt, att den ville förvärras än för nån dag sen. Ändå måste jag stå i kö och väntar cai 2-3 månader av handkirugi. :( Men nog om det, jag mår finfint i övrigt och utgången igår var great. :)

Senare idag har jag nog lust o åka över till någon kompis, får se om det finns någon som har lust o låta mig komma. :)

C ya baby!

POSTAT I » Mina bilder

» En till "Före & Efter"


FöreEfter

- Och notera min lilla isolerade Flora i hörnet. :D
- Köket är långt ifrån fixad, det fixar jag imorgon.
- Dax för myspys i soffan nu.

POSTAT I » Minnen

» Ta bort snö, så är sommar här

"Jag minns att pappa byggde den lilla dammen. Jag minns hur han grävde en grop, hur han la i en sådan svart gummimatta för att hålla vatten kvar i gropen innan han la dit en sorts av fontän och en del medelstora stenar så blev det så fint att jag tyckte om att titta på hur vattnet porlade i dammen. Ibland kunde jag fånga några små grodor och skräddare tillsammans med min syster Elin, som var tre år äldre. Varje gång då blommorna växte, såg jag att all snö hade smält men isen i dammen hade inte gjort det och jag ville att sommar skulle vara kommen så brukade jag ta upp alla isbitar som låg flytande i dammen för att krossa dem så de skulle försvinna och då kunde sommaren vara kommen redan då. Jag var inte äldre än 4 eller 5 år gammal."

Tänkte på min "så kallade bok" när jag tänker på att jag faktiskt längtar tills sommar är här, och samtidigt hade jag och M pratat om vår barndom då hon ställde några frågor för att friska upp sitt minne om att jag blev döv, eller snarare gravt hörselskadad efter hjärnhinnesinflammation år 1990. Då berättade jag att min syster Elin hade berättat för mig att jag älskade att sjunga till låten "Idas sommarvisa" då kom jag på att jag aldrig har tagit chans och läsa texten till låten förrän nyss. Den påminde om min barndom, det där med att ta bort snö och is så kunde sommar vara här nu.

Tänk om man kunde göra så? Bara ta bort snö och is, så är sommar här.


"Du ska inte tro det blir sommar

ifall inte nå´n sätter fart

på sommarn och gör lite somrigt,

då kommer blommorna snart.

Jag gör så att blommorna blommar,

jag gör hela kohagen grön,

och nu så har sommaren kommit

för jag har just tagit bort snön."

- Idas Sommarvisa

POSTAT I » Mina bilder

» Today In North


En sovande + konstig stirrig snubbe på Svenska Kyrkan.


Nu kan jag förstå varför hon är så illtvungen att prao:a där.


Självklart måste det tas en bild på mig i Svenska Kyrkan där det finns tavlor och dylikt av jesus. x)

POSTAT I » Allmänt

» Sunny Day

Typiskt att jag inte tänkte på att fråga min mentor om när teatern skulle börja exakt idag, då jag hade fått för mig att den började efter elva men det visade att den började bara 30 minuter efter jag vaknade. :( Jag som hade velat se, men jag får väl skylla mig själv. Jag pratar med M i mobilen nu och hon vill att jag ska komma till hennes praktik, svenska kyrkan och jag vet inte alls om jag vågar. Jag har mina begränsningar när det gäller ny plats och nytt folk, men äh. Jag måste ändå vara snäll för M's skull, får la dra dit vid två-tre tiden. Eller jag vet inte. Jag velar... Vi får se. Jag ska ta och kolla på en film.

Att se världen vara solig idag, gör mig extremt sugen att bara sticka iväg till något varmt land men det väntar jag med i några månader till. I stället får jag bjussa på en bild då jag hade lite färg. <3


Augusti 08.
bloglovinEmelie "Emy" Karlsson
21 år, från Östhammar


"Jag gör det som får mig att le, för då försvinner regnet. Det här är mitt liv i bilder och ord. :)"
- Design By MiniCuore -