POSTAT I » Allmänt

» Out in sun

It's so sunny outside.

Jag myser hemma och ska strax bege mig ut i solen på en promenad till eurostop med V. Det blir systembolaget och maxi, sedan blir det nog lite mys under solen i balkongen hos V, eller nått. Det blir nog inlägglös resten av dagen idag också. Have a nice day!


Så här man kan se ut när man är 100% nyvaken.
Taget ca en månad sen. Ingen vidare bild, men inlägg utan bild är förbjudet. ;)

POSTAT I » Allmänt

» The future will be mine"Jag vill att min framtid ska vara min."

And yes, my future will be mine. Ingen annan kan ta den för sig, för den är riktad mot mig. Mot mitt liv. Mot min dröm. Det är min framtid, inte eran. Varken någon kan hoppa in på min väg och knuffa undan mig för det är och förblir bara jag som står på denna.

Framtiden som är min, ska bli min.

POSTAT I » Tips

» Om man vill fånga en halvmåne på bild

När man inte har ett stativ och orkar inte med slutartid för ett super snyggt reslutat, kan man köra med det jag gjorde: Fånga en bild på halvmånen medan det är ljust ute, och sedan redigera. Vips har man en perfekt halvmåne! ;)

POSTAT I » Bilder - Djur

» Den där MioTrots hans ivrighet, kan han posera snyggt med hans stora öron.

POSTAT I » Allmänt

» Sunny day


Bild: David F, 27/5.


Idag var det en sådan lovely dag. Solig hela dagen, i enbart linnen... och harembyxor. <3 Fixade även alla presenter till folk för en och annan dag i en vecka framåt. Det var många det, men bra presenter hoppas jag. :D Jag funderar på att softa lugnt i solen senare ikväll om jag har något sällskap. Jag finner alltid en.

Jag ringde även eon och dylikt o sa upp dessa. Skönt och få det överstökat. Jag lär inte bo i denna lägenheten i juli/augusti så går elen bort i slutet av juni. Ett liv väntar därute, ett liv utan bostad i Örebro. :) När utflyttningen av möbler sker vet jag inte. Gott om tid, så ingen brådska. I helgen lär det bli enbart att sova och festa. Två stora party, det.

Have a fun friday!

POSTAT I » Allmänt

» En molnig dag

På en torsdasg som denna är det mulet ute, och det känns så skönt. Bara sitta hemma i tofflor och myser. :) Dock gör det mig väldigt slö. Det är väl bra då man ska gå ut två gånger i helgen, vilket kan bli riktigt tungt då man inte har gått ut sen lördagen efter valborgsaftonen. ;) Men jag antar att det finns folk därute som har saknat mig. Nu blir det bara att softa. C ya.


Igår på BK, togs av Dav med min kamera. :)

POSTAT I » Bilder - Människor

» Bal 2009


 
  


Sist men inte minst avslutar jag med dagens buse:

 

POSTAT I » Bilder - Människor

» Bal 2009 - Madeleine + Andre

 
Innan klänningen åkte på.


 
POSTAT I » Bilder - Människor

» Bal 2009 - Jiin & Erdem


Innan klänningen åkte på.


Innan slipsen åkte på.


 
 

POSTAT I » Bilder - Människor

» Balen = Foto, foto och foto

Hela dagen har det handlat om att fota. Bara fota, fota och fota när man glömmer bort att ta det lugnt. Har man lovat, så fotar man på bara! ;) Det enda som var pinsammaste av allt var då jag fick veta att jag skulle bestämt åka med dom jag fotar, med i limousinen. Det första jag tänkte på var rädslan att dö av pinsamheten att kliva rakt ut i folkmässan, men kom senare på ett knep att komma ut baksidan, inte genom där de vackra går ut. :D Nedanför bjuder jag på några "behind the scenes" före baltimmarna + annat.

 
 
 


Just a smile and my shoes is thereeeee...De vackra bilder kommer sedan.

POSTAT I » Allmänt

» Emelie har äntligen beställt en...


Bild: Tvspelsweb.se

Nu har jag äntligen beställt det jag länge spanat in och velat ha. En reflexskärm! Det är ett stort plus till självporträtter och så, då det lättar på skuggorna och ge en snygg lyster i ansiktet/överdelen av kroppen. Hur dumt låter det inte? ;) Jag valde en på 77 cm i silver/vitt som låg bara på 199 kronor, billigt och bra. Finns att se här. :) Det är ju alltid bra att köpa grej efter grej till foto. Till slutände har jag en hel studio, vem vet? ;)

Nu måste jag lägga mig, då jag har en "lång" dag imorgon med kameran. Vi ses på stan!

POSTAT I » Allmänt

» Imorgon är jag där, för att stannaImorgon blir det Örebro igen, men då är jag där för att stanna tills efter den femte juni. :)

Morsan: Nu går jag och lägger mig. Men då syns vi i juni?


Det lät som om det är flera månader dit, men nej inte var det så alls. Bloggandet har varit dålig på sistone då jag inte har motivationen då man väljer hellre att vara ute i sommarvärmen och njuta av vinden som brushar förbi. Men med från onsdag och framåt lär det bli bildbomber med tanke på bal, självporträtter av några och så. Men kan inget lova.

Imorgon är jag iallafall i Örebro vid fyratiden, sedan får vi se vad som händer. Säkert hittar man på något med V. :)

Godnatt!


POSTAT I » Bilder - Natur

» Feel it.

POSTAT I » Mina bilder

» Norrtälje 23/5

I fredags åkte jag hem hit till Björnäs p.g.a släktträff igår i Norrtälje. Jag var så säker på att det skulle bli jävligt trist, men det var faktiskt helt ok. Jag lägger upp några bilder istället för att skriva ett långt inlägg.


Fotot av förra släktträffen, för 9 år sedan. Jag var 12 då. Don't find me...


Varenda människa som var med i släktträffen fick denna som förrätt.


Men jag fick denna, p.g.a laktos/räkallergi.


Daddy's light beer.

 
Förrätt + varmrätt.


Oxfile med strimlade potatis.


Släkten.


Alla andra åt denna panncotta som efterätt.


Och min efterrätt var denna. Enbart frukt.


Sture som alltid ska prata om minnen. Den här gången sa han "Jag minns dig krypa. Du var 2 år gammal". Jag minns självklart knappt det där. :)


Mina systersöner + min syssling.


Mormor.


Det finns fler bilder men nu räcker det. ;)

POSTAT I » Allmänt

» Orange rocks

På en torsdagseftermiddag sitter man hemma och väntar på en eller en annan vän skall höra av sig om de är ledig så vi kan sticka till stan och bara vara innan jag åker hem imorgon p.g.a släktträffen i Norrtälje på lördag. Jag bjuder på en bild, som säger att man kan ha färgade ögonskuggor till vardags! ;)

Jag har även gått över till brunett igen, det känns faktiskt mer "jag" och håret känns mer fräscht i färgen än ljusare nyanser. Men det var för att löshåret jag beställde visade sig vara mörkare, så fick man färga till denna färg. :) Löshåret får åka på när håret är fixat på rätt sätt. Nog om det. 

Råkar någon av er veta hur det fungerar att skapa en egen hemsida? Jag är ingen vidare på detta område, det ingick tyvärr inte i media när jag gick på programmet. ;) Isåfall hojta till. :)

Nu hörde V av sig, nu blir det stan! Hörs!
POSTAT I » Mina dikter

» Ta ett åkpass

It's for you, my friend.


Likt en sol som strålar
Som du dit målar
I din värld är det du som ålar
På marken, där du vrålar


Att livet kan vara kass
Men ta ett åkpass
Med cirkus, då får du se hur härlig livet kan va
Vad du än sa


Du strålar, precis som en sol
Du är mer än bara cool
För när ditt magiska leende
Strålar, då är det ett storleende
Som fångar oss alla


Som jag sa, när du är i mörkret
Ta ett åkpass, med ett leende brett
Då får du se hur härlig livet kan va
Så glöm allt vad du än sa


Du kan inte va vass
Mot livet, så ta ett åkpass


Ta ett åkpass
Ta ett åkpass


Gör det, och vara en sol som alltid strålar

POSTAT I » Allmänt

» Sumo turnering på 019

Som jag sa, skippade jag festen och valde att umgås med vänner på 019, där hade jag inte varit på flera, flera månader eller år. Det blev sumo turnering, och ja jag kom med. Jag brukar inte gilla att delta då folk ser på, men denna gången var det "ÄH! SKITSAMMA!" och körde med.

Att bosätta sig i sumodräkten innebär: Massvis av svett, kondition, skratt och blossade kinder.


Men dock förlorade jag... När jag trodde bestämt att jag skulle klara en tjej som henne. Nähä... ;)

POSTAT I » Allmänt

» Ett dygn


Foto: Malin Ö.

Snart har jag varit i Örebro i ett dygn. Det blev hit och dit igår, och nu sitter jag härhemma och tar lugnt innan jag drar och hämtar ut ett paket och så. M vill så gärna att jag går ut med dom andra ikväll, men jag tror jag skippar det. Jag ska nog ta det lugnt eller nått. Kan inte komma på något vettigare att säga. Ha det!

POSTAT I » Allmänt

» Nästa: Dalens stad

Idag har det varit en långtråkig molnig dag som gjort mig väldigt trött att jag bara degade i soffan och sängen + gluttat på olika tvprogram. Nu ska jag bara sociala här, sedan boka tåget till Örebro. Gud vad skönt det ska bli att få vara social och kunna använda fullständiga teckenspråk. ;) Jag pallar inte blogga i onödan, så tar jag och avslutar efter jag säger:

Vi ses, älsklingar!

POSTAT I » Allmänt

» Today & Tomorrow


(Har inga nya bilder, så det får bli en gammal bild.)


Om 2 minuter kan jag säga "Imorgon kommer jag, Örebro" ;) Men i allafall, efter frukosten drog man ut och körde lite på ängen - målade ytterdörren till vit (den var sliten trä från början) medan solen sken perfekt i denna vindstilla eftermiddag - middag och återigen målat klart dörren. Blir det soligt imorgon, tar jag nog och måla andra lager på dörren medan ni andra går i skolan. Lite färg behöver man ju. Man kan ju inte åka hem hit som en blekfis och komma tillbaka densamma blekfis? ;)

Godnatt.

POSTAT I » Allmänt

» Melonskivor + ett visitkortMelonskivorna var en del av min frukost idag, alltid lika gooott. Visitkortet fick jag av Jessica igår (hon som äger Hamnfrisören, även syster till min halvsyster.) då jag hade för ett tag sedan fixat några loggor och dylikt åt henne. Visst blev den bra och tuff stil? :) Hon skulle beställa en till skylt att ha ute igår, blir roligt och se sedan. När den är uppe, ska jag givetvis ta och visa er någon gång i sommar. :)

Nu bär det iväg ut i solen.

POSTAT I » Mina bilder

» <3

POSTAT I » Allmänt

» Björnäs - Öregrund - Märsta

Idag var man uppe i Öregrund då mina föräldrar klippte sig, sedan bar det iväg till Märsta då föräldrar skulle hämta hem en soffa och ett par fåtöljer. På platsen blev det fika och för min del blev det att slappa på gräsmattan med Elin. När man skulle åka hem, gick vi hem till en granne till Elins svärföräldrar där de hade en perser kattunge. Gud så fulsöt den var, det ser ni väl på bilden nedanför. :) Annars har jag för det mesta gått omkring med kameran, det lär ni ha märkt av de två tidigare inläggen.På hemvägen stannade vi vid Coop och handlade till middagen. Alla åt olika, jag valde tacogratäng. Efter middagen har jag bara slappat stenhårt genom att pyssla med bilder och social över msn. :) Och det tänker jag göra resten av kvällen.

POSTAT I » Bilder - Natur

» Bzzzz....

POSTAT I » Bilder - Natur

» Flower Life In Kolsta

POSTAT I » Allmänt

» Have A Nice FridayPå en fredagskväll som denna, är jag sjukt trött och slö. Jag tror att det blir soffa och teve strax, och bara vara under filten.
Ha en trevlig fredagskväll, gott folk.

POSTAT I » Bilder - Natur

» När det klickar, stannar världen på bildNär det klickar, så stillar vinden
När det klickar, så stannar tiden
När solen skiner, så stannar världen


Och se havet vara så vacker som aldrig förr
Se träden, blommorna och stränder vara så underbara
Känna vinden i håret, aldrig har det varit så befriande

POSTAT I » Bilder - Människor

» GooolfGamlingen kör tydligen med golf som hobby när han inte vill sitta hemma och väntar på att livet ska ta slut. ;)

POSTAT I » Bilder - Djur

» En större frihet


Lindas islänning, Haukur.

Idag fixade föräldrarna en till hästhage på ängen (där jag brukar köra fyrhjulingen) + runt om älvskogen (jag brukar kalla den, vet inte varför.) , fast mycket större så hästarna kunde få springa av sig. När de blev klara, så bad morsan mig att hämta kameran och fota när de släpper ut hästarna ut i den enorma hagen. Här ovanför bjuder jag på en bild på en springande Haukur.

När jag var klar med att fota på dessa springande islänningar, såg jag Litla på lång avstånd. Lätt att känna igen henne på avstånd p.g.a tassar och blänkande päls (har skepparkatt-ras i sig). :) Hon skuttade fram och börjar som vanligt jama ihjäl sig, och mysa på marken.

Aja, djur tar en stor del av min vardag här i Björnäs. ;)

POSTAT I » Bilder - Djur

» Dagens sötasteHur söt är hon inte som sitter på stolen? :D
bloglovinEmelie "Emy" Karlsson
21 år, från Östhammar


"Jag gör det som får mig att le, för då försvinner regnet. Det här är mitt liv i bilder och ord. :)"
- Design By MiniCuore -