POSTAT I » Allmänt

» DONT FORGET

Glöm inte att jag har en ny blogg om ni inte har märkt :)

Klicka här - Cuores Photo

POSTAT I » Allmänt

» SAY GOODBYE SLOWLY

Säg farväl långsamt nu. Till denna älskade blogg. Men den ska vara kvar, som ett minne som man alltid kan återvända till. ;) Så nu ska jag hääänvisa er till min nya! Det är bara att klicka på min bildlänk (visst är den snygg) nedanför.

 

Vi ses där.

POSTAT I » Allmänt

» NÄ MEN HEJ!

Jag har typ glömt bort denna blogg eftersom jag satt och funderade hur det skulle exakt se ut till den nya. Det blev ungefär så här: Skapa. Pyssla. Nästan nöjd. Ångra. Radera. Skapa. Skapa igen. Ångra. Radera. Skapa. Pyssla. Äntligen nöjd!

Jag är inte riktigt färdig än, det fattas små detaljer som skall fixas nu ikväll hoppas jag. ;) Men jag visar gärna små, små ytor av den nya. Absolut svart, vitt och chockrosa... Och något som har ränder. ;)Om jag flyttar till en ny blogg, följer ni då efter?

POSTAT I » Allmänt

» EN AV CITATER JAG GILLAR

" I really believe there are things nobody would see if I didn't photograph them"
- Diane Arbus


Översätt:
"Jag tror verkligen att det finns saker ingen skulle se om jag inte fotograferade dem."


Så jävla rätt.

POSTAT I » Allmänt

» HJÄRNDÖD P.G.A HTMLStrax efter senaste inlägg jag skrev, började jag fixa och trixa fram en design till den nya. Det har gått bra hittils, men en del arbete finns kvar så det tar jag itu med imorgon. :) När den är klar, får vi se om den blir Next Stop för mina bilder och mina ord. ;) Godnatt!

POSTAT I » Funderingar

» SKA JAG? SKA JAG INTE? DET ÄR FRÅGAN.Vill ni veta en sak? Ja, det ni. Jag funderar nästan på att byta blogg. Mot en ny, fräsch och stilren blogg med ett passande namn åt mig. Denna MiniCuore har varit mitt rekord, den längsta bloggen jag behöll i snart ett år. Denna blogg är så himla stökig med kategorier och alla inläggen ligger inte i rätt kategori. Det finns så många inläggen att jag knappt orkar rätta till och flytta på inläggen. Jag har totalt snart över 1000 inläggen, och bildarkivet ligger på 87 sidor. Vilket ni kanske kan förstå mig?

Vad tycker ni? :)

POSTAT I » Mina bilder

» RÖD BÄRVÄRLD

 

POSTAT I » Photoshop

» I <3 PHOTOSHOP

För över två, tre eller fyra månader har jag saknat själva programmet Photoshop, men aldrig orkat fixat förrän för nån dag sedan fixades det i pappas dator. Så blir det en del roliga retuscherande bilder framöver. Nyss testade jag en rolig funktion, att få fart i bilderna utan att behöva ta bild i fart. Jag visar gärna ett exempel, men det skulle nog sitta mycket snyggare med bil- /ar. Det skulle då se mer lämpligt än en moped i fart. ;) Jag kan inte allt i Photoshop, jag lär mig fortfarande.


MINICUORE IS BACK WITH PHOTOSHOOOP.

POSTAT I » Mina bilder

» BEFORE AND AFTER


Bildtext: Före hårfärg med ljusa slingor i.


Bildtext: Det syns att jag är nyvaken. x) Men iallafall, någotlunda ljusare.

POSTAT I » Mina bilder

» OUR LIFE IS LIKE ON/OFF BUTTONYour life is on now. But your life can be off tomorrow or someday after tomorrow.

POSTAT I » Allmänt

» MIAMI INK, LONDON INKEfter senaste inlägget softade jag och glodde på teven i nån timme. London INK var helt ok, men föredrar Miami INK och LA Ink något bättre. :) Men annars har jag inte gjort något vettigt idag mer än att lägga blekning i håret (slingor) och åter bara softa. En stund gick också åt att lära katterna att använda deras nya kattlucka på dörren, gick väl helt ok. Nu orkar hjärnan inte skicka ut ord mer.


Bild: Med och utan blekmedel i håret.

Hörs.

POSTAT I » Allmänt

» MEMORIES


Bild: Minnen är minnen.

Minnen. Ja, minnen och minnen. Jag låg här och tittade igenom många, olika bildmappar. Från speciella ögonblick till fester. Festerna som ägdes rum i min lägenhet i Örebro, som inte längre sker. Det förblir bara minnen som följer med från lägenheten. Alla gånger vattenpipan användes, alla gånger alla blev fulla, alla gånger alla skyndade sig iväg till bussen, och helt enkelt alla gånger vi alla festade. Allt det där är blott ett minne nu. :) En lägenhet som var så djup älskad av många + mig själv. Det är väldigt tomt i lägenheten just nu. Bara en hylla, en säng och några påsar som står där just nu. :) Vem vet vart jag har min nästa lägenhet? Det vet bara framtiden.


 
Varje dag skapar det nya minnen med oss själva.

POSTAT I » Allmänt

» FOUR FACESNågon dag ska jag nog ta fyra ansikten med olika smink, min och så. Kanske skulle det vara något?
Isåfall, vad för smink-tema?

Jag menar då som rockigt, färgglatt ansikte m.m? Inga trista sådana tips. ;) Vill testa något starkt, liksom. Håret gäller också i temat då.

POSTAT I » Allmänt

» NÅGOT JAG STÖR MIG PÅ...

... Varje gång jag är hemma hos min syster och Peter i Stockholm, är tavlan med min bild (bilden nedanför). Så sjukt mycket. Jag har sagt till dom det mer än ett par gånger. Men ingenting händer. Vet ni varför jag stör mig på den?För att dom har bilden upp och nervänt i tavlan!

POSTAT I » Allmänt

» MINICUORE DELTAR I EN FOTOTÄVLING

Minns ni att jag sa att jag hade beställt en reflexskärm? Det blev inget eftersom det förekom en del problem. Då såg jag att det fanns en tjej som höll en fototävling på sin blogg, och temat var glädje. Så jag tänker ta chansen och testar om jag har turen med mig. Reflexskärm är ju ett måste när det gäller fotografering. :)Jag deltar med i en fototävling hos Michaela Dahlström där man kan vinna en reflex-skärm silver och vit, 77 cm från tvspelsweb.se.

Mitt glädje-bidrag är denna, tagen på studentdagen av mig. :)


Vad finns mer än glädje i bilden?
bloglovinEmelie "Emy" Karlsson
21 år, från Östhammar


"Jag gör det som får mig att le, för då försvinner regnet. Det här är mitt liv i bilder och ord. :)"
- Design By MiniCuore -