POSTAT I » Allmänt

» Den där Dumbo


Bild: Google

Med tiden lär man sig att tro på sig själv och det är då man kan flyga. Det var vad Dumbo gjorde. :) Alla behöver bara tro på sig själva så märker de snart att de klarar av att flyga genom med/motgångar.

POSTAT I » Allmänt

» Gårdagens fest

Jag måste få säga att festen igår var verkligen lyckad. Inga problem skedd. Det var bara så perfekt, förutom timmen då jag fick känna mig en nörd i dessa blåa sugrör-glasögon men trots den var det faktiskt rolig. :) Det var en av de bästa kvällar.

Jag blev lite förvånad att jag fick så mycket pengar av er alla som var med och bidrade, ni uppfyller mina små drömmar helt enkelt. Tack till er alla. Och jag fick även 2 presenter därav från Sandra, Erdem, Jacob och Jiin + från Hoa och Mcn. En "portofolioalbum" för mina bästa bilder + ett spel "Sanningen och Konsekvens" som kan spelas under fester. Tusen tackar för dessa! Och så från Hoa + Mcn, gud så söta dom var som gav mig ett presentkort på Kicks. Jag förstår inte hur jag har funnit mina vänner som de är, så söta och underbara. Tusen tackar till er. <3

Jag vill ha bilder från gårdagen men jag får vänta tills några har lagt in och skickar till mig. :) Men jag hoppas att ni alla som var där, hade roligt!


Tack.


PS. Jag däckade aldrig, som många av folk hoppades. ;) DS.

POSTAT I » Allmänt

» Enjoy the day

Fåglarna flaxar med sina svarta vingar under solen, är vad som sker genom mina ögon nu.

Dagen har bara börjat.

POSTAT I » Allmänt

» We are one

Bara för att jag älskar låten av lejonkungen 2, så måste jag lägga in texten igen tror jag. ;)

As you go through life you'll se
There is so much that we don't understand
And the only thing we know
Is things don't always go


The way we planned
But you'll see every day
That we'll never turn away
When it seems all your dreams come undone
We will stand by your side
Filled with hope, filled with pride
We are more than what we are
We are one


If there's so much I must be
Can I still be just me
The way I am
Can I trust in my own heart
Or am I just a part
Of some big planet


Even those who are gone
Are with us as we go on
Your journey has only begun
Tears of pain, tears of joy
One thing nothing can destroy
IS our pride, deep inside
We are one


We are one, you and I
We are like the earth and sky
One family under the sun
All the wisdom to lead
All the courage that you need
You will find when you see
We are one

POSTAT I » Allmänt

» LoveDessa kommer imorgon. <3 Alltid underbart att ha dom i närheten.
Nu blir det att snoka i garderoben och sedan sova. Godnatt.

POSTAT I » Mina dikter

» När havet glittrar, det är då jag vet

Ibland kan jag vara en... Typiskt poet, som vill skriva dikter till mina vänner för att visa hur mycket de betyder för mig. Fast jag vet inte om ni är ens intresserad av att läsa mina dikter då jag vet flesta av er är helt ointresserade, men kommentera gärna om ni gillar att läsa dikter eller inte. ;) Jag lägger in en dikt som rimmar, som är tillägnad en vän. :)

När solen skiner så glittrar havet
Det finns svar till varför, jag vet


När solen skiner, så stillar vinden
När solen skiner, så stannar tiden
Det är alla gånger då dina leenden
Syns till i själen genom ögonen


När du är i din ensamhet
I vissa ögonblick känner du inte dig het
Då du gärna kan göra vad som helst
Men kom ihåg, du är inte äldst


Varje gång du ler
Undrar jag om det blir fler
Av dina leenden som berör världen
Så hårt att det berör omvärlden


Lova mig en sak
Stå inte på ett tak
För att sedan döda ditt leende
För jag vet att ditt beteende
Skulle visa, att du inte alls vill stå där
Utan här


På jorden, hos dig själv för att leva genom att vara den
Som får solen att skina varje morgon

POSTAT I » Tips

» Tips.

Som ni vet så var jag på IKEA igår med Dav och Tina, då tänkte jag köpa nya glödlampor till taklampan i vardagsrummet eftersom två hade gått sönder. Men jag ångrade och tänkte köpa lite senare, men vad hände idag? Den tredje dog. Så ingen fungerande taklampa just nu, så typiskt!

Så tipsar jag er, när ni tänker köpa men avstår, gör det inte. Köp ändå. För annars kommer otur.

POSTAT I » Allmänt

» Omvandlad

Nu var designen omvandlad, som ni ser. Från mörkt till ljust. Fräsch va? :) Jag tycker om halva ansiktena, som ni har säkert märkt. :) Dock kommer jag nog att ändra lite med bannern framöver. Så vad tycker ni, än så länge? Föredrar ni den förra eller den nuvarande? Dock är jag rätt ovan att ha menyn till höger nu istället för vänster som jag har haft länge. Det är bara att vänja sig nu. :)


A lot of love

POSTAT I » Mina bilder

» The Birds Is Flying Again

Under tiden bloggen byggs om, så passar jag på och lägga in några bilder från idag. 

POSTAT I » Allmänt

» Old Design Is Soon DeletedNu är det dags för en splitterny bloggdesign för mig, då allting skall vara ljust när vårsolen skiner så starkt nu för tiden. Njut nu av att se denna nuvarande för sista gången. :)

Nu ska jag fixa och trixa. <3

POSTAT I » Allmänt

» The pain is killing me

Ikväll har jag huvudvärk. Precis som igår. Och förrigår. Förra vecka. Men det är inte en sådan bultande värk som sitter i huvudet, utan småvärkar som börjar i bakhuvudet hela vägen till ögonen. Oavsett storlek på huvudvärk så är det jobbigt ändå. :( Jag försöker missbruka vatten men svårt. x) Just därför blir det sängen nu istället.


Godnatt!

POSTAT I » Bilder

» PhotoFunia ll


Bild: PhotoFunia

Malin och Åsa ville jag skulle lägga upp den också.

POSTAT I » Bilder

» Mona-Emelie-Lisa


Bild: PhotoFunia

Jag hade det lite för roligt med att leka i PhotoFunia. Testa ni. :)

POSTAT I » Mina bilder

» Zebra Love

Nu har man varit på IKEA med Dav och Tina. Tack för dessa timmar! ;)<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Visst är tavlan sååå fin? :')

POSTAT I » Allmänt

» "Låt mig leva ut tiden i min fantasi"

Dimman har lagt sig om marken nu. Det är lite ovanligt att jag inte har bloggat något gårsdagen. ;) Det berodde väl på att jag hade saker att göra, t.ex åkt till ÖB för att inhandla inför fredagen som 100 st öl plastburkar, 50 snapshots och lite grejer som rengöringsmedel tillsammans med Vera och Tina. Sedan blev det att hämta hem partyhattar som jag och V beställde häromdan, och jag är nöjd med min. :)

Tidigare ikväll, medan andra valde att gå ut och festa med alkohol som flöt igenom deras pulsande ådror, var jag och gjorde ett plötsligt besök hemma hos Joey och pratade som vanligt om allt. ;) Sedan pallrade jag hemåt i mörkret då inte en enda människa syntes till. Sedan fixade jag att mina båda öron nu består av 6 mm, och det stannar där. Mer smärta tål jag inte. Men med is fungerar det utmärkt, men de är tillräckligt stora nu.

Just nu sitter jag och pratar med en kossa som verkar inte kunna hålla balansen kvar på ett tråd, nämligen Tina. Hon skriver och ringer videosamtal där hon snackar om att hennes ben är lama och dylikt. En söt kompis har jag, det! :D Jag älskar fulla folk då de inte vet ett skit om vad de egentligen snackar om. ;)Nattens fulla kossa över MSN. ;)

Mina planer för morgonsdagen: IKEA med Dav? Längtan till att få köpa zebratavlan är stooor. <3

POSTAT I » Mina bilder

» Love Memories
Ibland älskar jag minnen för mycket.

POSTAT I » Mina bilder

» Every Day


Vi alla skapar minnen varje dag.

Dag efter dag. Natt efter natt.

POSTAT I » Mina bilder

» Minicuore says

POSTAT I » Allmänt

» Vibrationsbomben

Min vibrationsbomb är en expert på att göra mig pigg på första slaget. Det är ju bra, och jag älskar den. Jag valde att stanna hemma från skolan då jag kunde sitta och ringa alla samtal som behövdes. Bland annat som ÖBO angående att få nya tapeter, och det kommer en ny tid inom kort. Skönt att få bort den kalla gråfärgen på väggarna! Sedan blev det samtal med en handkirugi om mina händer och capral tunnelsyndrom (förträning), och fick sedan en tid hos VC den 3 mars kl 13:00. Återigen, skönt att få allt överstökat. Först nu är jag klar med alla samtal, känns skönt. Imorgon blir det i allafall skolan från 10.40 till 15.15. 

Förresten. Ni som inte är bjudna av mig till födelsedagsfesten på fredag, frågar om ni får komma. Mitt svar är NEJ. Jag säger nej till ALLA som frågar. Det är överfullt nu och när några i listan tackar nej, så blir platsen inte ledig för det är fortfarande överfullt då. Jag beklagar, objudna människor. :)

POSTAT I » Allmänt

» My Day Is Closed 

Nu var min dag över. Jag visar tre bilder som talar om min dag igår. Snö var verkligen dubbelt så mycket här i Örebro än vad det gjorde i Björnäs. Kvällen blev alldeles lugn då Joey kom över i några timmar, ja, ni förstår, det blev massa snack om allt och inget. Sedan kom Vera förbi. Så fort hon satte fot i min lägenhet och fick syn på Flora. Då sa hon:

"Oj vad tjock hon blivit! Stor också!"

Tänk om Flora förstod vad hon sa? :) Spero var sig lik, fet och lat. Nåväl, jag kan ju inte bara prata på om mina livspartners helatiden bara för de är mitt allt. :) Jag och Vera tittade lite på partyhattar också, inför fredagen. Vi hittade några och beställde, en hatt för 40 spänn. Inte så pjåkigt, bara de kommer före fredag annars får det bli stan.

Jag är rätt slö just nu och tittar lite på Oscargalan. Sedan får det bli sängen tillsammans med min superbomb under madrassen. Godnatt, älsklingar.

POSTAT I » Allmänt

» In Pennybridge

Vid halv två kom jag hem till min lägenhet tillsammans mina katter, mina föräldrar, alla saker och all mat. :) Det var bara att fixa saker och ting, och lägga ut saker på plats + dylikt. Föräldrarna drog vid tretiden, och jag har softat + käkat. Jag softar än nu i soffan, med Spero intill min knä. Härhemma följer han mig vart jag än går och Flora väljer att sitta vid fönstret i sovrummet och glo ut.

Jag skall softa vidare nu medan dagen är min, och den är fortfarande ung. Joey och Mao skall komma på besök, hon har tjatat om att hon längtar få träffa mina feta kissemissar. Inte om att träffa mig. Snällt va? ;) Och så tror jag att Vera också vill ses. :)


Softa hårt, ni.

POSTAT I » Allmänt

» My Birthday TodayIdag är det min dag. <3

Var snäll mot mig idag. ;)

POSTAT I » Bilder - Fest

» D.E.MJag tycker om bilden.

POSTAT I » Funderingar

» Dröm om morgondagen


Jag har framkallat denna bild för att ha som tavla hemma hos mig, men aldrig blivit av att skaffa ramar. Men när jag väl gör det, vart ska den stå? Hjälp mig. ;) 

I hallen eller i köket?

Varsågod och välj åt mig.

POSTAT I » Allmänt

» The last evning

Nu tillbringar jag min sista kväll härhemma i Björnäs innan jag beger iväg mot Örebro imorgon bitti, om sisådär tolv timmar. Morsani soffan med halvstängda ögon och tittar på melodifestivalen som aldrig har varit så värst intressant för mig, och farsan softar på sin plats, i sängen. Jag skall ta det lugnt här framför laptopen och bara låta alla ord flyga iväg över cybervärlden i ett tag innan det är dags för mig att börja packa.

Mina planer fr.o.m imorgon till fredag, som inte alltid fungerar men jag försöker att hålla dem så här:
 
Imorgon: Jag fyller år. 21 år blir jag. Åka hem till mig i dalens stad, eventuellt åka en sväng till IKEA + storhandla mat. Sedan blir det nog en lugn födelsedag. :)
Måndag: Jaha, dags att sticka till skolan då + ringa till läkaren på VC för att prata om mina händer - det kan vara capraltunnelsyndrom den här gången då det visade sig vara att morbrorsan hade samma problemet när han var i min ålder men dock fick han operera sig i handleden/erna. Hoppas att det är svaret på frågan, så slipper jag lida i ett par år till med skiten.
Tisdag: Skolan. Skolan. Skolan.
Onsdag: Skolan. Systembolaget, för att slippa stressa i sista minuten.
Torsdag: Skolan. Eventuellt åka iväg och handla lite som plastglas och dylikt, om jag inte gör det redan på söndagen.
Fredag: Möta Lars och få nyckeln till lokalen och festen kan börja.
Lördag-söndag: Det blir nog att vara med syrran om hon ska komma helt 100%.

Tror ni att jag håller dessa planer? Det hoppas jag, för jag är en mästare på att låta planerna spricka.

EDIT: Okej. Imorgon, så fort mina föräldrar har åkt så ska Joey springa för livet hem till mig. För att träffa mig och mina feta kissemissar.

POSTAT I » Photoshop

» Lite designnöjeJag har precis suttit och lekt med HTML koder i Malin's blogg från mörkret till beigevärlden i en enkel stil.
Ta en titt dit, vetja. :) 

POSTAT I » Allmänt

» Firandet i förskott

Tidigare idag kom syrran + Peter och mormor förbi för att fira min födelsedag i förskott eftersom jag, mina föräldrar och katterna åker iväg till Örebro. Snacka om att åka långt på ens födelsedag, men det skadar inte. ;) Jag fick ett par tvål av mormor, vilket var gulligt då hon inte visste vad jag vill ha och så fick jag också en femhundring av henne, vilket jag tänker absolut spendera dem på zebratavlan. :) Sedan fick man en plastväxt  med en svart fjäril av syrran och Peter, haha, jag är verkligen en usel skötare när det gäller levande växter :D + en grå skål. Jag är fattig på skålar hemma så blev det ju bra, det. Och så en smörgåsgrill av syrran Linda + hennes familj. Sedan av mina föräldrar får jag pengar, och jag fick bestämma vad pengarna skulle gå till. Då valde jag mat. Storhandla mat, alltså.

Jag: Nu vet jag! Pengarna kan gå åt mat.
Mamma: Mat? Mat som födelsedagspresent?! Är du säker?
Jag: Ja?
Mamma: Okej...

Tycker ni att det är dumt att få mat i födelsedagspresent? Det kan låta konstigt, men man sparar då massa pengar på köpet eller hur? :D Jag är iallafall nöjd. Jag kunde ha köpt något nytt till kameran, men det väntar jag med i ett tag till. :)


 


Samtidigt blir det mer nu så här:

Som liten handlade det om att få det man vill ha, men nu handlar det om att få det man behöver.  Det får en att känna sig vuxen. x)

POSTAT I » Mina bilder

» Minicuore = PWNDJag: Stanna där.
Rasmus: *nickar*
Jag: Vi fotar.
Rasmus: *tyst*
Jag klickar på självutlösaren och springer till sängen.
Blixten kommer.

Här är reslutatet.

Okej, Rasmus vinner.

POSTAT I » Mina bilder

» Hos MormorI många år har jag tyckt om dessa små tavlor med ansikten, det finns tre till i olika färger.

 
 

Maten blev utsökt. Som alltid. ;)Min morbror till musiker, med mammas gamla gitarr.Här är min syster Linda. Bilden säger ordet "Beautiful".

POSTAT I » Mina bilder

» PennygroundSom ni säkert vet, så åkte man till Öregrund idag som "CENTRUM" pekar åt. ;) Så jag ska bjuda på några bilder från idag, har inte kunnat göra det tidigare eftersom strömavbrottet kom helt plötsligt i hela Björnäs.Det fanns inte mycket folk jag kunde fota, utom min halvsyster Linda's far som råkade vara på väg till färjan.PS. Glöm inte att ni kan lämna meddelande i chatten. <3 DS.
bloglovinEmelie "Emy" Karlsson
21 år, från Östhammar


"Jag gör det som får mig att le, för då försvinner regnet. Det här är mitt liv i bilder och ord. :)"
- Design By MiniCuore -