POSTAT I » Allmänt

» En vacker morgon som aldrig sker

Jag får ofta typiskta vackra kortfilmer i mitt huvud, precis som när att en vacker mening fastnar i mitt huvud så skapar jag en film åt meningen. Begriper ni mig ens? Men i allafall, jag har en kortfilm i mitt huvud åt "En vacker morgon som aldrig sker" och just nu ser det ut i mitt huvud så här:

Det är en kylig höstmorgon då marken fortfarande är frostig och solen går sakta upp genom granskogen och man skall kunna se hur solens ljus fångar marken för varje minut som går. Fåglarna i boet flyger ut i skyn och havet porlar sakta mot klipporna och alla höstfärgade löv faller sakta i en virvel. Att gå ut får man ha mössa, halsduk och vantar på sig och känna hur den kyliga vinden biter om kinderna och vi andas ut kyliga rök ur våra lungor och veta att en vackrare morgon finns inte. Det sker inte. Denna morgon som nu sker, är vacker.


Mer behåller jag för mig själv. Samtidigt skapar ni egna filmer i ert huvud av min beskrivning, man vet inte ens om ni ens tänker på exakt som jag gör. Ni tänker inte på samma landskap, hur solen ser ut, hur granskogen ser ut och så. Sånt här är väldigt typiskt mig och jag gillar det.

Kommentarer
♥ från Sebastian

gogo starta med manus sen succé filmprodukter2008-09-22 @ 16:31:58

Lämna kommentar:

» Namn:
Spara uppgifter

» Mailadress: (visas ej)


» URL/Bloggadress:


» Meddelande:

Trackback